bryllup_9.jpg

vores bryllupsteam

VORES AMBITION

er at skabe de perfekte rammer for jeres bryllup og tilføje en uforglemmelig historie til jeres liv.
Men hvordan skabes den perfekte ramme? For os handler det om samråd og vejledning.
Med udgangspunkt I jeres historie, drømme og ønsker og os som inspirationskilde og faglig sparringspartner, designer vi i fælleskab det perfekte bryllup.
Det handler også om fokus på harmoni og detaljerne for tid, rum og sted, så I trygt kan nyde dagen.

 
dypaang_sille

SILLE KUNCKEL-HANSEN

Der er mange elementer, som skal tages højde for, når der skal afholdes bryllup.

Vores bryllupsspecialist Sille vil hjælpe jer med, at overskueliggøre elementerne og garantere for at servietterne, lysene, blomsterne og servicen har det helt rigtige helhedsindtryk - for hun er perfektionist og går op i kvalitet. Med hendes kreative sind og åbenhed vil hun fra første møde vise og inspirere jer til, hvordan vi sammen kan skabe en dag, der bliver personlig og opfylder jeres drømme.

dypaang_annette

ANNETTE FISCHER

Med hjerte for oplevelsesdesign og hver enkelt detalje er Annette klar til, at visualisere og hjælpe jer, så æstetikken omkring bordopdækning og udsmykningen af vores rustikke lokaler, bliver unik og lige i jeres ånd.

Hendes dedikation til planlægning er bundet i en tro på, at enhver fest har en særlig betydning, derfor designer og skaber hun præcist det, I drømmer om – og lidt til, så I trygt kan slappe af på dagen.

dypaang_rikke

RIKKE BLOCH

Med Rikke som planlægger på jeres store dag kan I have fuld tillid til, at festen forløber lige efter jeres ønske.

Rikke har altid øje for parrets ønsker og drømme, hun har sans for detaljerne, men kan samtidig bevare det forkromede overblik. Hun samler alle trådene til jeres bryllup, så I som brudepar kan slappe helt af både i tiden op til brylluppet og på selve dagen.

dypaang_annemette

ANNEMETTE MØHL

Med flere års erfaring i planlægning af private og større virksomhedsarrangementer er Annemette vant til at have mange bolde i luften, og at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Hun har sans for at tilrettelægge arrangementer lige efter parrets ønsker. Annemette er med jer hele vejen, og har styr på alt i både planlægning og afvikling, så jeres bryllup bliver helt perfekt.